Astroneer spojil hráče na Xboxu One a W10
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Astroneer spojil hráče na Xboxu One a W10

Astroneer spojil hráče na Xboxu One a W10

Jiří Bigas

Jiří Bigas

24. 1. 2017 11:18 3
Reklama

Zatímco No Man's Sky od Hello Games (zatím) nenabídl ani základní multiplayer, konkurenční Astroneer, který bývá mnohými hráči považován za hru, kterou NMS mělo být, už přichází dokonce s cross-platform multiplayerem. Studio System Era Softworks novinku přineslo v posledním patchi, který spojí hráče na Windows 10 a Xboxu One.

Kromě toho update přináší celou řadu dalších novinek a oprav. Nadcházející aktualizace se pak mají soustředit především na výkon hry. Pokud byste snad o hře dosud neslyšeli, měli bychom to rychle napravit. Jde o kooperativní vesmírnou průzkumnou hru s procedurálně generovanými planetami, jejichž podobu lze dokonce upravovat. Hráči mohou objevovat a měnit cizí světy, cestovat na vzdálené planety i stavět vlastní základny a vozidla.

Jde o vesmírný sandbox v nejryzejší podobě, v němž hráči kolonizují světy, staví i těží. Hra nemá cíl v pravém slova smyslu ani příběh. Early access verze je k dispozici od prosince 2016. Stáhnout si ji můžete na Steamu pro PC i v programu Game Preview na Xboxu One. Momentálně se prodává za 20 eur. Na Steamu je k dispozici rovněž bundle se soundtrackem za 25 eur.

Astroneer je zasazen do 25. století a hráči v něm riskují své životy ve snaze pořádně se napakovat v hlubinách vesmíru. Ten navíc můžete prozkoumávat až se třemi dalšími kamarády. V Astroneeru neměníte okolní svět jen tak pro parádu, ale jde o hlavní mechanismus celé hry. Navíc je i velice působivý na pohled.

Více informací najdete na oficiálním webu hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama