UPDATE: Druhé DLC pro Dark Souls 3 odhaleno
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka UPDATE: Druhé DLC pro Dark Souls 3 odhaleno

UPDATE: Druhé DLC pro Dark Souls 3 odhaleno

Pavel Makal

Pavel Makal

23. 1. 2017 15:05 2
Reklama

Jako blesk z čistého nebe se objevilo oznámení druhého DLC pro Dark Souls III. Nabruste si meče, oprašte štíty, doplňte si Estus…již brzy se vydáme do Ringed City…

UPDATE

Krátce po oficiálním oznámení se na stránkách Namco Bandai objevilo několik dalších zajímavých informací. V DLS The Ringed City budeme pronásledovat rytíře-otroka Gaela, kterého jsme prvně potkali v minulém rozšíření a právě on nás zavedl do mrazivého Malovaného světa. Naše pouť povede skutečně až na doslovný konec světa. Nové DLC bude stát necelých 14 eur, tedy v přepočtu zhruba 400 korun. Kromě toho ale vydavatelská společnost také oznámila vydání Dark Souls III: The Fire Fades Edition, tedy v podstatě Game of the Year edice, která bude obsahovat jak základní hru, tak i obě rozšíření a vyjde 21. dubna na PC, PS4 a Xbox One.

PŮVODNÍ ZPRÁVA

Zpráva se objevila na oficiálních facebookových stránkách hry, spolu s poměrně lakonickým popisem. Na konci Věku ohně, když světy končí a všechny země se srážejí, sestupuje osamělý hrdina do šílenství hlubin země a odhaluje tajemství minulosti. Říká se, že na konci světa, tak daleko, kam až je kdo ochoten jít, leží tajemné Prstencové město…

Nové DLC ponese název The Ringed City a vyjde na PC, PS4 a Xbox One 28. března letošního roku. Nepotvrdily se tedy předchozí spekulace o tom, že by se druhý přídavek měl jmenovat City of the Dead, nicméně město v jeho názvu stejně figuruje a my jsme si prakticky jisti, že se hovoří o Londoru, městu nemrtvých a posledním chybějícím dílku skládačky, který nás dělí od celkového obrazu o příběhu tajuplného světa Dark Souls.

Jak je již tradicí, přídavek nabídne nové nepřátele, zbraně, zbroje, kouzla, NPC a samozřejmě i bosse. Nezbývá než doufat, že si tentokrát dá FromSoftware skutečně záležet a po kraším výletu do zamrzlého Ariandelu bude toto finální rozloučení se značkou Dark Souls pořádně tuhé a bohaté, tak jako tomu bylo zvykem v případě starších DLC od této vývojářské firmy. Přikládáme i oznamovací trailer, který, podpořen skvělou hudbou, namlsal minimálně jednoho člena redakce!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama