CoD opět nejoblíbenější značkou na konzolích
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka CoD opět nejoblíbenější značkou na konzolích

CoD opět nejoblíbenější značkou na konzolích

David Plecháček

David Plecháček

23. 1. 2017 14:49 13
Reklama

Spojit nové Call of Duty a Battlefield 1 do jedné hry, jednalo by se pro většinu lidí o ultimátní záležitost. Jedna disponuje výbornou kampaní, ale pro obyčejného člověka frenetickým multiplayerem, druhá exceluje právě ve hře více hráčů, ale nabízí fádní příběh. Jenže, nehledě jen na poslední díly, která série je tou populárnější? Je to Call of Duty, na konzolích už po sedmé v řadě.

Svědčí to o popularitě celé série. Často slýcháme komentáře některých hráčů, podle nichž kvalita značky s každým novým dílem upadá, ale v součtu se stále jedná o nejoblíbenější sérii vůbec. Minimálně na konzolích žádnou oblíbenější a prodávanější nenaleznete. Prohlásil to Eric Hirshberg, výkonný ředitel Activisionu.

„Děkujeme všem hráčům našich her, že opět dotlačili Call of Duty do čela tabulky, Uvědomujeme si, o jak vzácnou věc se jedná,když se to stává rok za rokem. I proto se snažíme inovovat a dělat neuvěřitelné hry, které by byly hodné času našich nejlepších fanoušků. Těšíme se na skvělý rok 2017,“ řekl.

O jak moc jednoznačné vítězství se jedná nevíme, ale na druhou stranu, kdy jindy se měla nějaká jiná značka pokusit CoD svrhnout, než letos? První trailer na Infinite Warfare dostal pod videem na YouTube pořádně naloženo a konkurence v podobě Battlefieldu byla oproti tomu mimořádně chválena. Zjevně nestačilo ani to.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama