Sledujte 20 minut záběrů z Wildlands
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte 20 minut záběrů z Wildlands

Sledujte 20 minut záběrů z Wildlands

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

22. 1. 2017 09:04 15
Reklama

Po představení zákulisí tvorby hudebního doprovodu akce Ghost Recon Wildlands se můžete podívat na video další, tentokrát poněkud obsáhlejší a takové, jež odhaluje zákonitosti hry pro jednoho hráče. Jádro hratelnosti sice bude vězet v kooperačním režimu, dnes představených 20 minut záběrů přímo ze hry však dokazuje, že ani v jednom hráči nebude nouze o velkolepé zážitky.

Své umělou inteligencí ovládané parťáky můžete nadále komandovat skrze sérii příkazů a nic vám koneckonců nebrání ani v tom, pokud byste se rozhodli naskočit do boje zcela bez jejich pomoci a nechat je postávat na okraji. V takovém případě se můžete těšit na řadu technologických vychytávek, jež vám 7. března přijdou na konzolích i na PC pod ruku.

Videem za pařížský tým Ubisoftu provází Dominic Butler, hlavní designér hry, jež se s blížícím se datem vydání snaží odůvodnit své ambice. Výsledkem jsou tedy záběry na obrovský svět plný akce, spousty drobných činností, jež doplňují hlavní náplň hry – boj proti drogovým kartelům Bolívie. Jestliže se nebojíte vyzrazení řady prvků herní náplně, tak s chutí do toho, není toho málo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama