Nové Micro Machines v dubnu na PC, PS4 i XO
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové Micro Machines v dubnu na PC, PS4 i XO

Nové Micro Machines v dubnu na PC, PS4 i XO

Jiří Bigas

Jiří Bigas

20. 1. 2017 09:06
Reklama

Tamtamy se ani tentokrát nemýlily a společnost Codemasters skutečně oficiálně představila pokračování legendární závodní série Micro Machines. Novinka s podtitulem World Series vyjde už v dubnu na PC, PS4 a Xboxu One.

Atmosféru hry přibližuje první krátké video, kterému nelze upřít kouzlo. Autoři slibují, že novinka bude věrná klasice, ale současně přijde s moderní ohromující grafikou. Závodní okruhy situované do domácnosti tak budou vypadat jako nikdy předtím.

Ve World Series nebudou chybět klasické módy, jako je normální závod nebo eliminace, ale na řadu přijde třeba i nový battle mód. Bojové arény nám umožní rozpoutat masovou destrukci v miniaturním měřítku, lákají hráče vývojáři. V týmových módech King of the Hill a Capture the Flag musí naopak hráči spolupracovat a využívat specifickým schopností svých vozidel, pokud chtějí zvítězit.

Codemasters usilují o frenetickou zábavnou hru, do níž bude moci každý instantně naskočit bez ohledu na věk či zkušenosti. Devizou Micro Machines má být intuitivní ovládání, které si hráč snadno osvojí. Jonathan Bunney z Codemasters připomněl, že jde o milovanou sérii, která způsobila revoluci v multiplayerové závodění.

Vydavatel si uvědomil, jak moc úspěšná byla loňská free-to-play mobilní verze, nicméně novinka má být ještě mnohem lepší a představovat skutečná comeback této legendy. Stejně jako kdysi mají i dnes Micro Machines vynikat především při gaučovém multiplayeru.

Jak už bylo řečeno, hra vyjde v dubnu, nabídne i on-line multiplayer až pro 12 hráčů a pro čtyři na jedné obrazovce. Studio slibuje rozmanité závodní okruhy i bojové arény. K dispozici bude celkem dvanáct vozítek, z nichž každé disponuje unikátními zbraněmi a schopnostmi.

Jak už jsme připomínali naposledy, první díl vyšel už v roce 1991 a dočkal se několika regulérních pokračování i spin-offů. Poslední velký příspěvek byl Micro Machines V4 z roku 2006 pro PC, PS2, PSP a Nintendo DS. I když na něm dělalo zkušené studio Supersonic Software, které má na kontě i další díly Micro Machines nebo Mashed, hra se nedočkala moc pozitivních ohlasů, což vedlo nepochybně k následnému útlumu značky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama