Conan Exiles ukazuje mocného avatara
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Conan Exiles ukazuje mocného avatara

Conan Exiles ukazuje mocného avatara

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

20. 1. 2017 14:54 2
Reklama

Marketingová kampaň online survival akce Conan Exiles nabírá na síle a o hře slýcháváme čím dál tím více, to však rozhodně není na škodu, neboť tento ambiciózní projekt za pozornost určitě stojí. Dnes se díky tomu můžete podívat na nový trailer, který pojednává o snaze dominovat světu hry.

Podívat se kromě přiloženého videa můžete níže i na infografiku, jež vyzdvihuje jednotlivé aspekty otevřeného světa hry. Tvořit tak budete moci například výbušné nádoby, vlastní brnění i celé budovy určené ke kontrole strategických stanovišť. Následně budete moci zotročovat vlastní dělníky a chytat bandity, a to všechno ve finále jen proto, abyste vyrobili ty správné oběti vyvolali ty nejmocnější zástupce božstev.

Jednoho takového pak ukazuje právě onen trailer. V tom můžete spatřit naznačenou cestu k vyvolání chapadly ověnčené bestie jménem Yog. Tento avatar se představuje jako skutečně zničující prevít plný síly a jako charakter, jehož velikost lze spatřit ze všech konců herní mapy. Je to zkrátka drobek a 31. ledna bude v rámci předběžného přístupu k dispozici na PC, později na jaře pak i na Xbox One. PS4 edice zatím vyloučená není, stejně tak ale není ani potvrzená. Pro další informace nezapomeňte zavítat na kartu hry, kde můžete narazit například na video věnované budování základny. Další informace můžete nadále načerpat na blogu hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama