V Polsku vzniklo nové slibné studio
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V Polsku vzniklo nové slibné studio

V Polsku vzniklo nové slibné studio

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

19. 1. 2017 13:56 1
Reklama

Po úspěchu Zaklínače, ale také Call of Juarez nebo Dead Island, začíná být Polsko zajímavým pojmem ve světě videoher. Vznik nového studia Strange New Things, které svoji základnu rozbilo ve Wroclavi, proto nemůžeme nechat bez povšimnutí, už z toho důvodu, že se na jeho složení podílejí bývalí zaměstnanci CD Projektu RED, IO Interactive nebo Techlandu.

Vzhledem k tomu, jak je zpráva čerstvá, nelze očekávat žádné detaily, které by se pojily s konkrétními jmény či informacemi o vyvíjeném projektu. Vezmeme-li to odzadu, na hře už SNT pracují, dosud však svůj projekt označují jednoduše [BLANK] a nechtějí zatím se světem sdílet žádné detaily. Co se však fungování studia týče, stačili naznačit alespoň jednu zajímavost.

Po vzoru Valve si v SNT nebudou hrát na příliš striktní rozdělení jednotlivých rolí a sami vývojáři na svých nově spuštěných stránkách uvádí, že vlastně neexistuje žádná hierarchie. Jestli je to správné rozhodnutí, nelze v tuto chvíli posoudit, mít však z jakéhokoliv postu možnost, vystoupit do popředí s projektem, představit ho ostatním a přesvědčit zbytek týmu natolik, aby na něm začal pracovat, nám zní jako americký sen v kulisách evropské země, což není vůbec špatné.

Kombinovaně prý vývojáři strávili v herní branži už více než 140 let a mají za sebou přes dvacet titulů, hádáme proto, že vědí, co dělají. Pokud máte i vy zájem, blíže sledovat jejich stránku, nezapomeňte se na jejich webu porozhlédnout po odkazech na sociální sítě. Ze začátku mají ve Strange New Things poměrně živo!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama