EA odhaluje plány pro letošní E3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka EA odhaluje plány pro letošní E3

EA odhaluje plány pro letošní E3

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

19. 1. 2017 09:17
Reklama

Ačkoliv je teprve leden, vydavatelé i vývojáři už připravují své vystoupení na veletrhu E3. Jako jedna z prvních své plány oznamuje společnost Electronic Arts, která se i letos oddělí od oficiálního programu veletrhu a uspořádá vlastní akci EA Play.

Co už bude pro letošní ročník nové, je datum - EA Play se bude konat od 10. do 12. června s tím, že celou akci odstartuje tradiční tisková konference, na které zástupci jednotlivých studií odhalí své plány pro tento i nadcházející rok.

Už nyní je jasné, že se bude hovořit o nových sportovních titulech, pravděpodobně i hrách z univerza Star Wars, hodnotit se bude nástup Mass Effectu a spoustu dalších záležitostí, na které jsme při každoročním sledování E3 zvyklí.

Lidé z EA navíc chtějí načasováním EA Play prodloužit konání E3 v podstatě na celý týden, neboť oficiální datum veletrhu je pro letošní rok nastaveno na 13. – 15. června. Je sice obvyklé, že den před otevřením výstaviště probíhají tiskové konference, ale takto budou novináři i herní fanoušci zásobeni celých šest dní.

Jediné, co nám může trochu kazit náladu, je přesunutí EA Play poměrně daleko od výstaviště – v loňském roce bylo možné dojít na EA Play během několika minut – prezentace byla postavena v nedalekém divadle Novo – letos se ale bude muset celá novinářská ekipa (samozřejmě včetně fanoušků-hráčů) stěhovat do Hollywood Paladium na Sunset Boulevard.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama