VR akce RIGS poběží dál. Ale přijde o DLC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka VR akce RIGS poběží dál. Ale přijde o DLC

VR akce RIGS poběží dál. Ale přijde o DLC

Jiří Bigas

Jiří Bigas

18. 1. 2017 10:01
Reklama

Minulý týden psal Pavel smutnou zprávu, že Sony zavírá studio Guerrilla Cambridge. Autoři her jako MediEvil, Primal nebo 24: The Game (ještě jako SCE Cambridge Studio) a Killzone: Mercenary (už pod hlavičkou Guerrilla Cambridge) ale mají na svědomí i nejnovější VR sportovní akci RIGS: Mechanized Combat League. A celkem logicky se tak nabízela otázka, jak právě ji konec studia ovlivní.

Hybrid sportu a střílečky s mechy RIGS: Mechanized Combat League vyšel jako jeden z launchových titulů 13. října exkluzivně pro PlayStation VR. Mělo jít o jeden z hlavních taháků nového zařízení a jdnu z mála startovních AAA velkých her. I když se z novinky nakonec nestal instantní hit, z recenzí si odnášela velmi slušné známky a počítalo se s tím, že ji budou autoři dále rozvíjet. Tyto plány ale dostaly uzavřením studia povážlivé trhliny.

Všechna další DLC a speciální eventy byly zrušeny. S informací přišel komunitní manažer hry Jeroen Roding. Jedním dechem však ujistil majitele hry, že se nemusí být o osud titulu samotného. Ten bude Sony nadále udržovat on-line, a nestane se tak, že by hra měla během pár měsíců úplně skončit kvůli odstavení serverů. O bezproblémový chod hry se budou nadále starat kolegové z nizozemské centrály Guerrilla Games. Autorů Horizonu se pochopitelně uzavření britské pobočky jinak nijak zásadně nedotklo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama