Stáhněte si trial verzi Watch Dogs 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Stáhněte si trial verzi Watch Dogs 2

Stáhněte si trial verzi Watch Dogs 2

Pavel Makal

Pavel Makal

18. 1. 2017 08:24 3
Reklama

Oznámení Watch Dogs 2 rozhodně v herní komunitě nevzbudilo takové nadšení a dychtivá očekávání, jako tomu bylo v případě prvního dílu. Pošramocená pověst první hry, která zpětně není rozhodně špatná, ale nedokázala dostát svým slibům, se negativně projevila i v přístupu k pokračování. Vývojáři tedy pro reklamní kampaň zvolili mnohem střízlivější přístup, hru ukazovali skutečně tak, jak nakonec vypadala i na našich obrazovkách a světe, div se, nakonec z toho vzešla zatraceně povedená městská akce.

Pokud vás pozitivní přijetí hry nepřesvědčilo a nenalomila vás ani naše velice pochvalná recenze, dostanete nyní možnost vyzkoušet si hru na vlastní kůži. Tedy za předpokladu, že hrajete na konzolích. Na oficiálním Twitter účtu hry totiž vývojáři oznámili, že si můžete stáhnout tříhodinovou demoverzi hry a okusit půvaby moderního San Francisca na vlastní kůži.

Majitelé PlayStation 4 mohou radostně stahovat již nyní, na Xbox One trial dorazí s týdenním zpožděním, tedy 24. ledna. Příjemnou zprávou je, že ačkoli je demo omezeno na tři hodiny, zážitek ze hry nebude nijak osekán. Vyzkoušet si můžete jak příběhovou kampaň, tak i kooperaci s ostatními hráči nebo kompetitivní multiplayer. Pokud se po dohrání trialu rozhodnete pro koupi plné hry, dosažený postup vám zůstane.

Zatímco si hra v recenzích vedla výborně, prodeje už tak slavné nejsou. Jednoznačně se tedy jedná o snahu Ubisoftu navnadit potenciální nové zákazníky, ale zrovna tento způsob je dost sympatický, zejména s ohledem na obecný přístup vydavatelů k poskytování demoverzí. Zatím není jasné, zda se nabídka objeví i na PC. V případě této platformy panují značné obavy, aby poskytnutí trialu nedalo pirátům příležitost k prolomení ochrany. Hra využívá protipirátský systém Denuvo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama