V Andromedě můžete vyrábět vlastní zbraně
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V Andromedě můžete vyrábět vlastní zbraně

V Andromedě můžete vyrábět vlastní zbraně

Pavel Makal

Pavel Makal

17. 1. 2017 15:54 9
Reklama

Zabíjení nepřátel je zábava. Víte ale, co je ještě větší zábava? Zabíjení nepřátel zbraněmi, které jste si sami vytvořili a pojmenovali. Jen těžko bych vám popisoval krásné momenty, které jsem si ve Skyrimu užil s bitevním kladivem jménem Drtikul. A jak to vypadá, podobné taškařice budeme moci zažít i v jednom z nejočekávanějších RPG letošního roku.

 V Mass Effect: Andromeda si totiž budete moci nejen vyrobit, ale i pojmenovat vlastní výzbroj. Už v minulosti jsme se dozvěděli, že ve hře budete moci používat větší množství zbraní nablízko. Nepůjde tedy jen o omni-blade, který známe ze třetího dílu série, na výběr dostaneme širokou paletu mečů a válečných kladiv.

Hlavní designér hry Ian Frazier nyní na Twitteru potvrdil, že i tyto zbraně si budete moci vyrobit a pojmenovat. Mají ve vašem inventáři specifický slot a podle Fraziera vám nic nebude bránit ve výrobě brutálního Kroganského kladiva, které si následně můžete pojmenovat třeba GRABTHAROVO KLADIVO. Desighnér Justin Perez dodává, že on ve svém posledním průchodu hrou vystačil s útočnou puškou jménem FAST a ostřelovačkou, kterou pojmenoval FURIOUS. Možnosti jsou podle Fraziera nekonečné.

V rámci série dostaneme tuto možnost vůbec poprvé, BioWare s ní však již mají své zkušenosti. Objevila se již před třemi lety v Dragon Age: Inquisition. Mass Effect: Andromeda vychází 28. března, objednat si jej můžete v e-shopu Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama