První screenshot z nového Xbox One Guide
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka První screenshot z nového Xbox One Guide

První screenshot z nového Xbox One Guide

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

17. 1. 2017 12:46 7
Reklama

Hráči na Xboxu One si už brzy budou moci v rámci preview programu vyzkoušet novinky stran přepracovaných částí navigačního rozhraní, už nyní je ale možné sledovat, jak bude vypadat menu, vyvolané tlačítkem Home.

Mike Ybarra, který se v Microsoftu stará o provázání herních sekcí obou platforem – PC a Windows – streamoval hraní The Wolf Among Us a odpovídal na dotazy diváků, když v jeden moment omylem vyvolal nabídku a na jednu vteřinu ukázal světu, jak jednoduše se budete moci již brzy dostat k nejrůznějším nabídkám, aniž byste museli přecházet do hlavního menu konzole.

Přepracovaný Guide by měl být intuitivnější, co se orientace týče a samozřejmě i rychlejší ve smyslu nastavení důležitých věcí bez procházení několika nabídkami. Jak sami vidíte níže, můžete se rychleji dostat ke hrám, které jste nedávno hráli, můžete si pohrát s nastavením ukládání videí/screenshotů ze hry a spoustu dalšího. V určitém ohledu připomíná Guide poslední verzi rozhraní předchozího Xboxu 360 a působí mnohem vzdušnějším dojmem, než tomu bylo dposud.

Do ostrého provozu se update nicméně dostane až poté, co bude náležitě otestován ve zmiňovaném preview programu Xbox Insiders, datum uvedení nebylo dosud zveřejněno.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama