Představení příběhu a hrdinů Nier: Automata
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Představení příběhu a hrdinů Nier: Automata

Představení příběhu a hrdinů Nier: Automata

Pavel Makal

Pavel Makal

17. 1. 2017 08:52 6
Reklama

Zatímco vývoj Scaleboundu pro Microsoft byl minulý týden poměrně nešťastně ukončen, druhý projekt od PlatinumGames s názvem Nier:  Automata, který má vyjít na PlayStation 4 a PC, se blíží k úspěšnému dokončení. Hra, kterou jsme interně měli dlouho zaškatulkovánu jako další japonskou podivnost, nás v prosinci překvapila svou vynikající hratelností díky hratelné demoverzi. Datum vydání se nebezpečně blíží a vývojáři nyní dychtivým fanouškům poskytli novou várku artworků a také detaily o příběhu a jeho protagonistech.

Novinky se objevily přímo na oficiálním webu hry, kterou bude vydávat Square Enix. Co se týče příběhu, můžeme očekávat, že naši planetu bude opět ohrožovat šmejd z vesmíru. Ti zaútočí bez varování a navíc vypustí na svět úplně novou hrozbu – mechanické formy života. Lidstvo se pod tíhou těchto okolností rozhodne opustit Zemi a najde své útočiště na Měsíci. Vrchní velení pod názvem Rada lidskosti narychlo zorganizuje odpor za pomoci vojáků-androidů v zoufalém pokusu dobýt zpět náš domov. Jedním ze zmíněných vojáků je i nový typ s názvem YoRHa.

Další popis se již týká přímo hlavních postav hry. Hráč převezme kontrolu nad androidkou s označením YoRHa No. 2 Type B. Jedná se o víceúčelového bitevního droida, který je vybaven meči pro boj zblízka a navíc může využívat podpůrný taktický systém Pod pro útoky na vzdálené cíle. Vývojáři upozorňují na to, že členové jednotky YoRHa jsou oslovováni jen svým kódem. Zároveň mají zakázáno projevovat jakékoli emoce, každý model má ale svou specifickou osobnost. 2B je klidná, soustředěná a chladnokrevná.

Jejím druhem na misi bude Type S, který sice také dokáže bojovat, jeho hlavní specializací je ale výzkum, sbírání informací a hackování. V rámci jednotky YoRHa je právě tento model poměrně emočně nestálý, ale má milou a přívětivou povahu. Třetím modelem je Type A No. 2, prototyp, který se již nepoužívá. Specializuje se na boj z blízka a co se osobnosti týče, moc toho nenamluví a jedná vždy nezávisle. Všechny tři hrdiny naleznete v naší galerii. Nier: Automata vychází 10. března.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama