Gabe Newell odpoví na vaše zvídavé dotazy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Gabe Newell odpoví na vaše zvídavé dotazy

Gabe Newell odpoví na vaše zvídavé dotazy

Pavel Makal

Pavel Makal

17. 1. 2017 13:24 6
Reklama

V uplynulých dnech jsme vám přinesli hned dvě zprávy o legendami opředeném třetím pokračování slavné série Half-Life. Ta první se týkala rozličných podob, které hra mohla mít, druhá, navazující pak tuto informaci dále rozvíjí v rozsáhlém interview, z něhož je patrné, že skutečný Half-Life 3 tak, jak si jej představujeme, nikdy neexistoval. Pokud ve vás tyto zprávy rozdmýchaly další otázky, již velmi brzy dostanete příležitost je položit.

Diskuzní fórum Reddit je známo pro svůj model rozhovorů AMA tedy Ask Me Anything, v překladu Zeptejte se mě na cokoli. V tomto interview se často objevují slavné osobnosti, někdy ale jde i o lidi se zajímavým či neobvyklým povoláním, chorobou či jinou zvláštností. Uživatelé mohou položit prakticky jakoukoli otázku a následně doufat, že na ni dotazovaný odpoví. A tentokrát to bude stát za to.

V aktuálním AMA se totiž objeví modla a symbol hraní na PC, samotný zakladatel a současný ředitel Valve Corporation Gabe Newell. Čtyřiapadesátiletý rodák ze Seattlu, který po absolvování studií na Harvardu pracoval 13 let pro Microsoft, aby následně v roce 1996 založil Valve a vytvořil nejen legendární Half-Life, ale hlavně extrémně úspěšný Steam, bude na Redditu k dispozici zítra, tedy 18. ledna od tří hodin ráno našeho času. Máte tedy ještě několik hodin na přípravu zvídavých dotazů.

Samozřejmě se očekává, že drtivá většina otázek bude směřovat k existenci Half-Life 3, případně Half-Life 2: Episode 3. Připomeňme, že druhá epizoda vznikla v roce 2007 a od té doby se stále čeká na dokončení příběhu. Pokud doufáte, že právě váš dotaz pomůže objasnit situaci, zamiřte na Reddit na fórum /r/The_Gaben.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama