Další důkazy o příjezdu buginy do NMS
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další důkazy o příjezdu buginy do NMS

Další důkazy o příjezdu buginy do NMS

Pavel Makal

Pavel Makal

17. 1. 2017 09:32 6
Reklama

Už koncem listopadu vás Jirka informoval o tom, že do No Man’s Sky dost možná přibyde další možnost transportu po planetách, a sice terénní bugina. Uživatel diskuzního fóra Reddit s přezdívkou eegandj objevil v datech hry její prototyp, jehož nefunkční rozpracovaný model se mu následně podařilo importovat přímo do hry. Oficiální kanály Hello Games sice k situaci mlčí, zvídavým hráčům se ale podařilo najít další stopy.

Server PowerUpGaming přinesl zprávu o tom, že se další badatelé vrhli na zkoumání herních dat a nalezli v nich další rozsáhlé důkazy o budoucí implementaci pozemních vozidel. Ty navíc půjde různě vylepšovat a budou mít vertikální trysky, raketový pohon a zbraňové systémy. Podle dostupných informací a objevených herních dialogů budete pro výrobu buginy potřebovat speciální terminál. Navíc je třeba najmout mechanika a splnit několik úkolů, abyste získali potřebné součástky.

Co se týče samotných upgradů, podařilo se z herních dat extrahovat poměrně detailní popisy. ATV Photon Cannon Alpha bude standardní zbraňový systém s duálními kanóny, Beta vylepšení přinese vylepšené zaměřování, snížení zpětného rázu a větší zásobník. Gamma verze potom nabídne větší kadenci, kapacitu a maximální fotonový náboj. ATV Jetpack Alpha je základní jetpack, který vám umožní překonávat krátké vzdušné vzdálenosti. Beta navýší maximální dosažitelnou výšku a dolet, Gamma pak tyto veličiny dotáhne na maximum.

Následují upgrady celkového vyladění buginy, které zlepší ovladatelnost, akceleraci, poskytnou silnější pancéřování a větší kapacitu nádrže. Nakonec můžete postavit i bezpečnou garáž, kde budete buginu parkovat. Kompletní odhalené dialogy s NPC mechanikem naleznete pod tímto odkazem. Zatím nevíme, zda se bugina objeví již v příštím updatu, nebo jestli na ní autoři budou pracovat déle. Je ale rozhodně příjemným zjištěním, že se Hello Games snaží dodat do hry nový obsah a do budoucna z ní snad vytvořit titul, na který jsme tak dychtivě čekali.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama