Wolves of Midgard je akční RPG s Vikingy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Wolves of Midgard je akční RPG s Vikingy

Wolves of Midgard je akční RPG s Vikingy

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

16. 1. 2017 11:16 3
Reklama

Žánr diablovek na konci roku oznámil významné jubileum – oživením prvního dílu v enginu dílu třetího Blizzard hráče sympatickým způsobem upozornil na fakt, že původní Diablo a jeden z praotců žánru akčních RPG je tu s námi již úctyhodných 20 let. Ovšem jen Diablem není tento hlodavce likvidující žánr živ a vy se tedy můžete podívat na další sympatický přírůstek, tentokrát vikinského ražení.

Vikings – Wolves of Midgard se pokusí potěšit fanoušky svižných izometrických RPG. Tím největším lákadlem hry je přitom samotné zasazení a oživení mytologického Ragnaröku, konce světa a posledního souboje mezi dobrem a zlem. V tomto nezáviděníhodném soukolí mytologických dějin se ocitnete v roli vůdce jednoho z klanů a vaším úkolem nebude nic menšího než záchrana jednoho ze světů hry – Midgardu.

Činit tak můžete kombinací prvků fantasy a severské mytologie a především za pomocí frenetické likvidace myši v rázu tradičního izometrického akčního RPG. Pokud jsou vám navíc zákonitosti tohoto světa povědomé, tak se můžete těšit i na spoustu povědomých míst, postav a událostí. Ve hře přitom budete bohům odevzdávat oběť v podobě krve padlých nepřátel a budovat vlastní postavu tak, jako jste tomu zvyklí z ostatních RPG her. Postupně tedy budete vytvářet mocný charakter, jemuž propůjčují speciální schopnosti samotní bohové, a to vše lze po vzoru ostatních zástupců žánru absolvovat i v kooperačním režimu s parťákem.

Hra by měla již brzy dorazit na PC, Mac, Linux i na konzole (Xbox One a PS4) a kromě zmíněné severské mytologie se pokusí zaujmout své potencionální hráče také nevídanou mírou brutality a množstvím akce. Toto zkrátka není nic pro slabé žaludky a přesvědčit se o tom můžete v přiloženém videu i galerii.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama