Titanfall pro iOS a Android byl zrušen
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Titanfall pro iOS a Android byl zrušen

Titanfall pro iOS a Android byl zrušen

Jiří Bigas

Jiří Bigas

16. 1. 2017 13:37
Reklama

V polovině září Pavel psal o karetní hře Titanfall: Frontline. Jen pár měsíců nato už musíme bohužel konstatovat, že hra nikdy nespatří světlo světa. Informace se objevila na oficiální stránce této odnože na Facebooku.

Vývojáři v příspěvku konstatují, že se jim přes veškerou snahu podařilo přinést zážitek, kteří si lidé spojují se značkou Titanfall. Autoři přitom podotkli, že i když je vždycky obtížné zrušit rozpracovaný titul, chtějí využít některé nápady, které se hráčům líbily, v budoucích mobilních hrách ze světa TItanfallu. Určitě se tak přímo nabízí, že namísto Frontline se jednoho dne dočkáme jiné cestovní inkarnace.

Zrušení hry, jak se zdá, nemá tedy nic společného s tím, jak si vedl v prodejích druhý díl, pokud by vás snad taková souvislost napadla. V tuto chvíli hra fungovala v rámci uzavřené bety, která brzy přestane fungovat. Servery se definitivně odmlčí 20. ledna. Vývojáři přesto poděkovali všem hráčům a fanouškům za podporu a jejich ohlasy.

Na hře spolupracovaly firmy Respawn, Nexon a vývojáři z Particle City. Mělo jít op free-to-play titul s in-game mikrotransakcemi. Hráči by stáli proti sobě a bojovali se svými piloti a titány za pomoci karet.

Hra byla v testovací verzi dostupná pro iOS i Android. Vzhledem k tomu, že partnerství mezi Respawnem a Nexonem trvá, můžeme si jen závěrem položit otázku, kdy se dočkáme dalšího mobilního pokusu. Obě společnosti podepsaly kontrakt na několik mobilních her ze světa Titanfallu už v říjnu 2015.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama