Borderlands 3 si na Switchi nezahrajete
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Borderlands 3 si na Switchi nezahrajete

Borderlands 3 si na Switchi nezahrajete

Pavel Makal

Pavel Makal

16. 1. 2017 13:56 2
Reklama

Ujetá akční značka Borderlands od Gearboxu už stačila vyprodukovat dva plnohodnotné díly, jeden povedený Pre-Sequel a dokoncesi stihla i odskočit do adventurních vod pod taktovkou Telltale Games. O dalším regulérním pokračování se už hovoří delší dobu a na loňském PAX East si Randy Pitchford pustil pusu na špacír a vývoj hry v podstatě potvrdil.

Ve světle aktuálního odhalení detailů o nové konzoli od Nintenda se samozřejmě objevilo poměrně slušné množství zpráv o tom, jak budou rozliční vydavatelé třetích stran Switch podporovat. Ozval se Ubisoft, ozvalo se Square Enix a pozadu nezůstala ani řada dalších společností. Zvídaví fanoušci nelenili a na Twitteru požádali Randyho Pitchforda o názor a nové zařízení a podporu her, běžících na Unreal Enginu 4.

Pitchword poměrně nezaujatě odvětil, že s ohledem na to, že Borderlands: The Pre-Sequel běží na tabletech Nvidia Shield, nespatřuje na tom nic objevného. Fanoušek si ale nedal říct a uvedl, že jeho zájem o Switch závisí na tom, jestli se na nové konzoli objeví Borderlands 3. Kupodivu si tentokrát Pitchford odpustil obvyklé tanečky ve smyslu „Uvidíme“, ale odpověděl pěkně zpříma. A jeho slova fanoušky Nintenda a Borderlands asi moc nepotěšila.

„Nemyslím, že se to stane. S Nintendem jsme jednali, ale kvůli určitým důvodům naše rozhovory skončily. Mají jiné priority,“ uvedl Pitchford. S ohledem na to, že zatím o Borderlands 3 nemáme žádné bližší informace, jen těžko soudit, zda budoucí šťastní majitelé Switche mají nad absencí hry na jejich platformě smutnit. Gearbox v nejbližší době plánuje vydání remasteru divoké střílečky Bulletstorm. Je možné, že o Borderlands uslyšíme na letošní E3. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama