Internet se baví na účet nepodařeného traileru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Internet se baví na účet nepodařeného traileru

Internet se baví na účet nepodařeného traileru

Jiří Bigas

Jiří Bigas

15. 1. 2017 09:53 25
Reklama

Na oficiálním kanálu PlayStationu na YouTube se objevilo video, které teď lidé na internetu houfně označují za jeden z nejhorších trailerů posledních let. Jde o upoutávku na hru Life of Black Tiger pro PS4 a stojí to vážně za to.

Autoři slibují živé a realistické dobrodružství, interaktivní příběh zasazený do atraktivních přírodních kulis. Výsledek je ale obdivuhodně odpudivý. Ohavná grafika, archaické technické zpracování a samotné pojetí videa působí tak komicky, že byste museli vývojářům vyseknout poklonu, pokud by šlo o záměr a nějaký rafinovaný vtip.

Kdybyste si celkem logicky položili otázku, kde se tahle podivnost vůbec vzala, měli byste vědět, že jde o port ruské mobilní hry z roku 2014. Podle hesla negativní reklama taky reklama ale může být útěchou autorům alespoň fakt, že se o jejich hře ví a mluví. I když jinak, než by zřejmě rádi. Špatná pověst přilákala větší pozornost a zaručila videu větší sledovanost, než jakou se může pochlubit většina ostatních upoutávek na PlayStation kanálu z poslední doby. Negativní ohlasy na YouTube ale přirozeně převládají.

Vlastně ale za jedno podobným katastrofám vděčíme. Alespoň si díky nim vždy uvědomíme, jaké máme štěstí, když můžeme hrát ty lepší hry. Korunu této “kauze” nasazuje obvinění, že vývojáři pro trailer využili bez povolení hudbu z japonského anime Parasyte. Konkrétně jde o skladbu Next to You. No neříkejte, že byste se nechtěli stát na chvíli tím černým tygrem a zabít pár zvířátek a lidí?! Že bychom se téhle bombě podívali na zoubek ve vysílání…

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama