Čelní představitelé MS komentují Switch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Čelní představitelé MS komentují Switch

Čelní představitelé MS komentují Switch

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

15. 1. 2017 19:17 17
Reklama

Nejen novináři a pochopitelně i samotní hráči, ale nakonec i významné osobnosti herního průmyslu se vyjadřují k tomu, jakým způsobem Nintendo prezentovalo svoji novou konzoli jménem Switch. A výjimkou nejsou ani člení představitelé Microsoftu a jeho herní divize věnované Xboxu – Mike Ybarra a Phil Spencer.

Mike Ybarra, který se věnuje vývoji značky Xboxu napříč zainteresovanými platformami, se na adresu Switche vyjádřil pozitivně a prezentaci nové konzole od Nintenda shrnul jako zábavnou. Ybarra si pochvaluje, že dnešní doba hráčům zkrátka přeje a gratuluje za odhalenou práci všem vývojářským týmům spjatým s další konzolí od Nintenda.

To Phil Spencer už byl se svým vyjádřením opatrnější a vyjádřil se víceméně neutrálně. Dle Spencera se tedy další Mario tváří neokoukaně a nová Zelda by měla být skvělá. O Mariu se můžete dočíst zde, pozdější aktualita pak přinesla gameplay záběry nové Zeldy. Tak jako tak, toto prohlášení přichází až jako druhé – původně Spencer totiž odpovídal na otázku jednoho z hráčů. Tehdy Phil Spencer odpověděl, že mu imponuje schopnost japonské společnosti postavit se čelem k prezentaci vlastní vize.

Ve své podstatě se opět jedná o tweet opět ryze neutrální, na jednu stranu je ale sympatické a svým způsobem i vypovídající již jen onen fakt, že se čelní představitelé konkurence vůbec na adresu svého rivala vyjadřují. Vy nám k tomu můžete rovněž pro zajímavost ještě dodat svůj názor – o Switchi jsme toho v posledních aktualitách pravili mnoho, jaký je ale váš názor? Dokázalo vás Nintendo přesvědčit, nebo snad cítíte ve vzduchu průšvih podobný takovému, jaký zažilo Wii U?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama