Zabráníte pandemii ve strategii Quarantine?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zabráníte pandemii ve strategii Quarantine?

Zabráníte pandemii ve strategii Quarantine?

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

14. 1. 2017 10:40 3
Reklama

Z jiné strany barikády než třeba v porovnání s takovým Plague Inc. (připomeňte si naše Hrajte s námi) se podíváte na mapu světa v připravovaném titulu Quarantine. Tentokrát však budete nebohý a pandemií stižený svět bránit – sestavíte si tým specialistů a s tím se vrhnete do boje. Akční složku však nečekejte, Quarantine je totiž tahovou strategií, jež prověří vaše schopnosti hbitě reagovat na akutní situace.

Ve hře se chopíte vůdčí role v organizaci jménem Pandemic Defense, jejíž cíl je jasný – zachránit co možná nejvíce lidských životů. S vlastním týmem budete plnit dílčí úkoly, zkoumat nové technologie i vir samotný a zasazovat se o karanténu na těch správných místech.

K tomu tvůrci slibují hratelnost postavenou na pilířích reálného světa a výzkumu třech potencionálně nejhrozivějších patogenů – bakterií, virů a prionů. Proti těm si budete moci vybírat vlastní tým specialistů z řad různých oborů lidské činnosti (například vědci, lékaři, diplomaté nebo bezpečnostní složky) a bojovat proti umělé inteligenci pohánějící šíření viru napříč planetou. Problém však může nastat tehdy, kdy se jeden pečlivě vybraný specialista neshodne s tím druhým. Tyto i další aspekty zkrátka plánují prověřit vaše virtuální vůdčí schopnosti.

Podívat se nadále můžete na atmosféru odhalující trailer lákající do programu předběžného přístupu na Steamu. Tam hra dorazí již 9. února a pokusí se vás ulovit mimo jiné i na vysokou míru replayability – každý průchod hrou by totiž měl být díky odlišnému šíření nemoci odlišný. Pro bližší informace můžete ještě zavítat na web hry či na Steam.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama