Windows nabídnou speciální herní režim
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Windows nabídnou speciální herní režim

Windows nabídnou speciální herní režim

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

14. 1. 2017 13:01 10
Reklama

Počítače s Windows 10 brzy obdrží specializovaný herní režim, ve kterém půjde vyždímat z počítače co možná nejvíce výkonu a kdy budou ostatní funkce systému posazeny takzvaně na druhou kolej. Vzkazky o tomto režimu se objevily již dříve, teprve nyní je ale Microsoft oficiálně potvrzuje a naznačuje, jak takový režim bude vypadat v praxi.

V reálu se operační systém nově postará o to, aby se ostatním a na pozadí běžícím aplikacím dostalo méně výpočetního výkonu jak ze strany procesoru, tak pochopitelně i od grafické karty, jež má v herním zápalu pochopitelně jiné starosti. Oznámení přichází ve formě krátké zmínky ve článku na blogu Majora Nelsona i skrze jeho Twitter účet.

Novinkou je dnes přitom právě to, že takzvaný Windows Game Mode potěší majitele PC obecně, neboť se tato funkce nebude vázat pouze na formát UWP, ale i na ostatní aplikace. Tyto novinky do systému dorazí během následujících pár týdnů a budete si je tedy již brzy moci ozkoušet na vlastní kůži sami. Bližší detaily na sebe přitom již jistě nenechají příliš dlouho čekat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama