Třetí díl Syberie dorazí i na Nintendo Switch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Třetí díl Syberie dorazí i na Nintendo Switch

Třetí díl Syberie dorazí i na Nintendo Switch

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

14. 1. 2017 13:39 2
Reklama

Mrazivý třetí dl Syberie sice ještě na pulty obchodů nedorazil, to však francouzským tvůrcům z týmu Microïds nebrání nadále rozšiřovat portfolio přislíbených platforem. A nově se tak na přetřes pochopitelně nedostává nic jiného než tento víkend tolikrát skloňované Nintendo Switch.

Hra sice byla pro handheldy, Xbox One, PS4, PC a Mac nedávno odložena až na první kvartál letošního roku, nově však slibuje potěšit i budoucí majitele Nintenda Switch. Datum vydání se ale zřejmě bude řídit ostatními platformami a třetí Syberie z pera scenáristy Benoîta Sokala tedy není na seznamu launchových her očekávané konzole od Nintenda.

Pro zakoupení druhého a předobjednávku třetího dílu můžete zavítat na Xzone.cz, odkud se budete moci tento rok vypravit na další dobrodružnou pouť s hlavní hrdinkou Kate, jež tentokrát narazí na kmen jménem Youkole. Tito nomádi ji pomohou vstát zpět na nohy a vyřešit jí záhady nové i ty pocházející ze samotné minulosti hlavní hrdinky. A kdy tomu tak bude, to slibují Microïds odhalit již brzy. Zůstaňte tedy naladěni.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama