Snipperclips jsou další hrou pro Switch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Snipperclips jsou další hrou pro Switch

Snipperclips jsou další hrou pro Switch

Pavel Makal

Pavel Makal

13. 1. 2017 16:30
Reklama

Dnešní den byl samozřejmě naprosto nevyhnutelně ve znamení Nintenda Switch. Psali jsme o jeho ceně, datu vydání, hrách i příslušenství. Na jeden malý titul jsme ale zapomněli, a to přitom bude patřit mezi ty, které si budete moci zahrát hned při startu konzole. Tak se na něj pojďme podívat.

Jmenuje se Snipperclips: Cut It Out a půjde o akční logickou hru, zaměřenou na kooperaci s kamarádem. Hlavním prvkem hratelnosti bude vystřihávání nových tvarů hlavních postaviček, díky čemuž pak budou moci v prostředí hry plnit různé logické hádanky či pohybovat předměty. Různé puzzly by se navíc měly dynamicky měnit a nabídnout tak zábavnou a stále čerstvou hratelnost.

Hra nabídne dva základní režimy. Buďto můžete sami či s kamarádem řešit její zapeklité hádanky, nebo se můžete až ve čtyřech pustit do soupeření v nejrůznějších, zatím blíže nespecifikovaných aktivitách. Hra vypadá přinejmenším zajímavě a postavičky jsou vtipné a roztomilé. Pokud ale kroutíte hlavou nad tím, že zrovna takový na pohled malý titul si vývojáři vybrali pro start konzole, měli byste vědět, že Snipperclips neponesou tradiční cenovku velké AAA hry. Zakoupit si je budete moci za necelých 20 dolarů, což v přepočtu činí něco málo přes 500 korun.

Snipperclips se nedočkaly vlastního traileru, záběry ze hry ale můžete najít v sestřihu všech her, které se pro Switch chystají. A pokud nemáte náladu po hře pátrat, můžete si prohlédnout statické obrázky v naší galerii.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama