Detaily o hardwaru konzole Switch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Detaily o hardwaru konzole Switch

Detaily o hardwaru konzole Switch

Jiří Bigas

Jiří Bigas

13. 1. 2017 09:02 4
Reklama

Jak se dalo očekávat, po skončení tiskové konference se dozvídáme nové podrobnosti prostřednictvím oficiálních stránek Nintenda a dalších materiálů. Za pozornost rozhodně stojí například informace o hardwaru, kterému se obvykle výrobce během svých prezentací nevěnuje.

Z webu Nintenda jsme se dozvěděli i další podrobnosti o baterii. Během tiskovky padlo, že v závislosti na zvolené hře a aktivitě vydrží 2,5 až 6,6 hodiny, což je skutečně velké rozpětí. Co to znamená v praxi? Nová Zelda vám na cestě vydrží přibližně po dobu tří hodin, slibuje výrobce. Inu, to není mnoho, určitě bychom si dovedli představit lepší hodnoty. Ale tohle každý bude hodnotit individuálně na základě toho, jak je zvyklý podobná zařízení používat.

Switch má jen 32 GB vnitřní ukládací prostor, přičemž jeho část je ještě vyhrazena pro samotný systém. Jeho kapacitu půjde rozšířit za pomoci microSDXC karet. Pokud jde o displej samotného zařízení, o němž se rovněž hodně spekulovalo, pochlubí se rozlišením 1280 x 720 a úhlopříčkou 6,2 palce. Je to kapacitní multi-touch obrazovka.

Switch nepostrádá tlačítka pro regulaci hlasitosti, vstup na sluchátka nebo senzor jasu. Obsahuje také dvojici reproduktorů na spodní hraně a USB-C konektor. Dok pak nabízí dva USB 2.0 porty na přední straně, a po jednom vstupu na USB, HDMI a napájecí adaptér vzadu. Podrobně můžete konzoli i její příslušenství ze všech úhlů prostudovat v galerii obrázků nebo na webu Nintenda.

Už v říjnu jsme se dozvěděli, že srdcem zařízení je Nvidia Tegra, ale podrobné specifikace ani výkon zatím nikdo neupřesnil.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama