How to Survive 2 brzy vyjde i na konzolích
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka How to Survive 2 brzy vyjde i na konzolích

How to Survive 2 brzy vyjde i na konzolích

Jiří Bigas

Jiří Bigas

13. 1. 2017 14:57 1
Reklama

Pokračování survival akce s prvky RPG How to Survive od studia EKO Software vyjde příští měsíc na PS4 a Xboxu One. Kooperativní hra s prvky craftingu se bude podle vydavatele 505 Games prodávat za 15 dolarů, tedy v přepočtu asi 380 korun.

Pokud si hru předobjednáte, můžete se těšit na dvojici DLC, která vám zprostředkují nové vybavení nebo zbraně. How to Survive 2 se odehrává 15 let po prvním dílu. Abyste přežili zombie apokalypsu v Louisianě, musíte se spojit s dalšími hráči. Budete společně hledat cenné zdroje, vyrábět si vlastní vybavení i zbraně a budovat domovský tábor.

PC verze se pyšní tím, že do svého tábora můžete pozvat až 16 hráčů a simultánně můžete hrát ve čtyřech. Hra dokonce podporuje lokální kooperaci až pro čtyři hráče na jednom PC, kteří se navíc mohou připojit i do on-line hry.

How to Survive 2 vývojáři oznámili v srpnu 2015. Chlubí se klasicky lepší grafikou, pokročilým craftovacím systémem a rozšířenou základnou. Pokračovaní zasazené do New Orleans na PCvyšlo v říjnu 2015 v early access verzi a loni v září pak v plné verzi.

Lepší představu o tomto zombie titulu si rozhodně uděláte z nového videa.

Původní hra debutovala v roce 2013 na Xboxu 360 a PS3. O rok později se pak objevila také na Wii U, PS4 a Xboxu One. Slušně hodnocený titul, který vydávala společnost 505 Games, nabídl už tehdy kooperaci, i když jen pro dva hráče - v příběhovém i challenge módu.

Já osobně jsem sice víc zvědavý na State of Decay 2, ale první díl se těšil dobré pověsti a i na adresu How to Survive 2 na Steamu převládají spíše kladná hodnocení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama