Dishonored dostane nové stupně obtížnosti
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dishonored dostane nové stupně obtížnosti

Dishonored dostane nové stupně obtížnosti

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

13. 1. 2017 15:54 1
Reklama

Bethesda a Arkane Studios se nadále věnují svému společnému loňskému hitu Dishonored 2. Nově tedy oznámili, že se hra dočká v pořadí již druhé obsáhlé aktualizace, jež si nebere za cíl napravit chyby, ale přidat drobnou porci obsahu navíc a alespoň trochu pozměnit zážitek hráčů.

Takzvaný Game Update 2 zasahuje zejména do obtížnosti hry a nechá vás zvolit vlastní úroveň obtížnosti. To v praxi znamená přidání více než dvaceti posuvníků upravujících jednotlivé aspekty hry – například jak dlouho trvá, než zaberou uspávající šipky, kolik aktivních nepřátel se může zúčastnit útoku, nakolik efektivní můžete být při vyklánění se zpoza rohů a tak dále.

K tomu tvůrci přidávají takzvaný Iron Mode, což je výzva pro opravdové hráče. S touto volbou zapnutou nebudete moci manuálně nahrávat nebo ukládat hru (to zřejmě půjde pouze při vypínání či zapínání hry) a k tomu se budete muset vypořádat s rizikem permanentní smrti. Zkrátka a dobře budete muset nést plnou tíhu následků svých rozhodnutí.

Navrch se s novými režimy obtížnosti dočkáte možnosti opětovně si pustit kteroukoli z misí a vylepšit si tím své celkové skóre. Kompletní oznámení máte k dispozici na stránkách Bethesdy, hru samotnou si můžete pořídit například na Xzone.cz. Aktualizace vychází 18. ledna v beta programu na Steamu, o něco později pak ve formě bezplatného přídavku na všechny ze zainteresovaných platforem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama