Constructor HD dorazí již na konci února
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Constructor HD dorazí již na konci února

Constructor HD dorazí již na konci února

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

13. 1. 2017 15:13 3
Reklama

Zlatá éra realtime a budovatelských strategií je pravděpodobně již nenávratně za námi, to však neznamená, že by tento žánr byl zcela opomenut. Zapomenuté však již mohou být jednotlivé klenoty devadesátých let a jedním takovým je kupříkladu i budovatelská gangsterka Constructor a potažmo její duchovní nástupce známý zkráceně jako Street Wars. Ne však na dlouho – HD remake Constructoru se kvapem blíží a před časem avizovaný posun na duben již neplatí.

Jak nenápadný byl původní odklad, tak stejně přichází i zpráva nová – Constructor HD dorazí na PC, Xbox One a na PC již 28. února. V březnu se pak zařadí i do seznamu launchových her Nintenda Switch.

20 let poté se tedy budete moci podívat do světa, jenž před lety okouzlil svým humorem a smyslem pro (zejména násilné) detaily ze života gangsterů. V roli jednoho z mafiánských bossů jste se jali kontrolovat a budovat své impérium. Při tom pochopitelně padaly hlavy, což ovšem nebylo nic, co by nespravila trocha úplatků a další nájemné úklidové práce.

Pouze na nostalgickou notu již hrát nepůjde a kromě lepší grafiky, aktualizovaného interface a nových map i režimů jistě bylo zapotřebí sáhnout i do samotných mechanismů hry.

Za pár týdnů se budeme moci přesvědčit o tom, nakolik tvůrci dokáží dostát svým slibům o aktualizovaném a stále hratelném titulu. Přeci jenom, pouze na nostalgickou notu již hrát nepůjde a kromě lepší grafiky, aktualizovaného interface a nových map i režimů jistě bylo zapotřebí sáhnout i do samotných mechanismů hry. A nakolik se to tvůrcům podařilo, to uvidíme již brzy.

Jako drobnou motivaci vás tvůrci zvou na Facebookovou stránku remaku. Pokud se přidáte mezi její následovníky a stránku označíte jako svoji oblíbenou, tak na konci ledna obdržíte původní verzi hry zdarma a k tomu navíc i odkaz ke stažení demoverze na libovolnou z platforem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama