Vývoj Crackdown 3 je v bezpečí, říká insider
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vývoj Crackdown 3 je v bezpečí, říká insider

Vývoj Crackdown 3 je v bezpečí, říká insider

David Plecháček

David Plecháček

11. 1. 2017 13:25 3
Reklama

Zrušení Scalebound je bezesporu prozatím tou největší zprávou tohoto týdne. Ano, věděli jsme, že je jeho vývoj zdlouhavý, ale že by mělo dojít krátce po novém roce k jeho zrušení, to nečekal asi nikdo. O něco méně by nás překvapilo zrušení Crackdownu 3, o kterém nás ale Microsoft neustále přesvědčuje, že nakonec vyjde.

I tak jsou obavy o relativně bohatý line-up her namístě, především právě o zmíněný Crackdown. Spousta lidí si začíná klást otázku, zda nebude dalším v pořadí. Kromě fanoušků ale začali sondovat i různí insideří. Jeden z nejznámějších a nejověřenějších, shinobi602, na Twitter napsal, že Crackdown 3 je prozatím v bezpečí a práce na něm pokračují bez problému. „Vývoj byl poněkud kostrbatý, ale abych byl upřímný, takový je veškerý herní vývoj,“ napsal.

Pokud by někomu přišlo, že si shinobi sám protiřečí, neboť v minulosti Crackdown kritizoval za to, že vývoj snadný není, sám insider později upřesnil, že je pravda, že se studio potýkalo s problémy, ale ne s ničím takovým, co potkalo PlatinumGames a jejich Scalebound. O jeho zrušení se tedy bát nemusíme.

Problémem je, že čas od času někdo překvapí nebo vyvrátí i podobné zdroje, jako je shinobi602. Například ráno jsme psali o tom, že stejný člověk upozorňoval na fakt, že Hideki Kamija, tvůrce Scaleboundu (a také Bayonetty nebo Devil May Cry) si musel vzít osobní volno, aby se z celé situace duševně zotavil. Sám Kamija ale tuto informaci dnes ráno vyvrátil.

Stejně jako v případě Scaleboundu, Phil Spencer se v pozitivním duchu vyjádřil i o Crackdownu. A také to není tak dávno – na konci listopadu. Uvedl, že práce stále pokračují a že viděl tehdy aktuální build, který dle jeho slov vypadá dobře. Doufejme, že to tak zůstane.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama