Návrat ztraceného syna v hPodu #569
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Návrat ztraceného syna v hPodu #569

Návrat ztraceného syna v hPodu #569

Jiří Bigas

Jiří Bigas

11. 1. 2017 14:01 7
Reklama

Ve čtvrtek budeme netradičně nahrávat podcast už v dopoledních hodinách. Důvod je jednoduchý. Podařilo se nám vylákat do redakce pod záminkou kvalitního mikrofonu Tomuse. Kromě něj se debaty zúčastním já, Pavel a David Plecháček.

Ani tento týden není nouze o zajímavé zprávy, ale ze všeho nejdřív vyzpovídáme Tomáše. Jak se má, co dělá, co hraje a tak dál. Těší se vůbec na Nintendo Switch, které znovu uvidíme už v pátek?

Jednou z nejdůležitějších událostí tento týden bylo zrušení nadějné exkluzivní hry Scaleboundu od PlatinumGames. Zmínku si určitě zaslouží i rozhovor s Timem Sweeneym pro Glixel, který byl plný zajímavých informací a postřehů. A závěrem tohoto bloku se naposledy vrátíme k INVAZI, abychom si zrekapitulovali výsledky čtenářské části a vypíchli některá zajímavá fakta.

Do podcastu se můžete jako obvykle zprostředkovaně zapojit. A to tak, že nám pošlete vaši otázku či postřeh na mail podcast@hrej.cz, případně jej necháte v diskuzi pod touto novinkou. Kromě novinek a dotazů samozřejmě nebude chybět ani soutěž a pravidelná porce nekorektního humoru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama