For Honor oznamuje datum beta testu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka For Honor oznamuje datum beta testu

For Honor oznamuje datum beta testu

Pavel Makal

Pavel Makal

11. 1. 2017 08:47 2
Reklama

Ubisoft svůj letošní herní rok rozjíždí drsným a poměrně inovativním titulem For Honor od montrealského studia. Hra by měla přinést odpověď na odvěkou otázku, zda by v přímém souboji zvítězil rytíř nebo samuraj a do téhle mely navíc ještě zasáhnou brutální Vikingové. For Honor vychází 14. února, ještě předtím je ale v plánu další betatest. A nyní už víme, kdy se bude konat.

Ubisoft totiž včera vydal nové video, které slouží nejen jako ukázka pochmurné atmosféry opuštěného bojiště a bezvýchodné situace tváří v tvář výrazné přesile, oznamuje nám ale především i datum, kdy začne poslední uzavřený beta test. Hru si budete moci vyzkoušet od 26. do 29. Ledna, abyste se ale bety mohli zúčastnit, je nutné se do ní přihlásit na oficiálním webu hry a následně doufat, že budete vybráni.

Test probíhá na všech platformách, kde bude hra dostupná, tedy na PC, PS4 a Xboxu One.V rámci testování budete moci vyzkoušet i speciální mód War of the Factions. V něm si vyberete jednu ze tří stran, kterou budete v průběhu hraní reprezentovat, a mód následně sleduje výsledky každého zápasu napříč všemi platformami. Hráči budou po skončení testu odměněni za reprezentaci své frakce, ta vítězná pak dostane nějaký ten bonus navíc. Na své si ale přijde každý, kdo se bety zúčastní a odměny se samozřejmě přesunou do plné hry.

For Honor rozhodně působí jako originální pojetí multiplayerových klání, hra má ale nabídnout i silnou kampaň pro jednoho hráče. V uplynulých měsících jsme se bohužel dozvěděli řadu nepříliš pozitivních informací, ať už jde o absenci dedikovaných serverů, nutnost být neustále online nebo zrušení slibovaného split-screenu. Na druhou stranu, naše vlastní dojmy z hraní alfa verze byly veskrze pozitivní. Kompletní obrázek si ale samozřejmě uděláme až z plné hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama