Resident Evil 7 lze hrát na PC i v third person
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Resident Evil 7 lze hrát na PC i v third person

Resident Evil 7 lze hrát na PC i v third person

Jiří Bigas

Jiří Bigas

10. 1. 2017 09:08 2
Reklama

Včera jsme zpravodajský servis uzavírali mimo jiné videem, které prezentovalo první díl série Resident Evil s kamerou à la sedmička. Dnes se pro změnu podíváme, jak by vypadal Resident Evil 7 v perspektivě třetí osoby.

Modder Tom Humble se podíval za zoubek demoverzi RE7 a ve videu, které nahrál na YouTube, demonstruje, jak by pokračování mohlo vypadat, kdyby se jeho autoři nerozhodli pro radikální změni kamery. Pokus zároveň dokládá, jak flexibilní je použitý engine, když je s minimálním úsilím možné výsledný produkt takto smysluplně modifikovat.

Momentálně byste takového Residenta určitě hrál nechtěli. Už proto, že hlavní protagonista je bez hlavy. Tímto krokem vývojáři předchází potenciálním problémům s prolínáním modelu ve first person perspektivě. Přesto je ve hře možné vidět své tělo a končetiny, což mají hráči rádi vždy a v případě VR verze jde dokonce o zásadní prvek nutný pro splynutí s prostředím a vaším virtuálním avatarem.

Zahraniční média se shodují, že animace hlavního hrdiny jsou překvapivě zdařilé a přirozené, když člověk pováží, že drtivou většinu z nich hráči nikdy neuvidí a nemohou ocenit. Nebylo by proto divu, kdyby po vydání plné verze přišli šikovní fanoušci z řad komunity s modifikací PC verze, která by bezhlavé postavě vrátila hlavu a puristé si snad dokonce budou mocí zahrát novinku v tradičním podání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama