Screenshoty z Project CARS 2 slibují pestrost
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Screenshoty z Project CARS 2 slibují pestrost

Screenshoty z Project CARS 2 slibují pestrost

Jiří Bigas

Jiří Bigas

9. 1. 2017 09:19 4
Reklama

Minulý týden jsme psali, že závody Project CARS 2 od vývojářů Slightly Mad Studios oznámené 22. června 2015 by mohly vyjít letos na podzim. Pokračování mimo jiné slibuje více tratí, módů, vozidel, kooperativní kariéru závody do vrchu nebo rallycross. Něco z toho můžete ochutnat už nyní díky uniklým screenshotům ze hry.

Šéf studia Ian Bell věří, že kolem září by mohla hra vyjít. Žádné datum ale zatím neslibuje. Co naopak slíbit může, je, že v pokračování už nebude chybět žádná z nejslavnějších automobilek. Jak už bylo řečeno, tentokrát se při závodění trochu ušpiníme, což určitě této značce propůjčí nový rozměř. A už z obrázků se zdá, že nové disciplíny budou stát za to.

Screenshoty se dostaly ven neoficiální cestou a autoři z toho nemají ani trochu radost. Krom jiného proto, že jsou podle Bella staré a nereprezentují aktuální podobu hry. Ta údajně vypadá už teď mnohem lépe. Vývojáři ale slibují, že se už brzy dočkáme nových oficiálních materiálů.

Uniklé obrázky rozšířil polský web Simrace. I když jsou podle autorů ze staré verze, stále vypadají velmi dobře. Tím spíše se můžeme těšit na výsledek, který by je měl ještě předčit. Výlet mimo bezpečí vyasfaltovaných závodních okruhů nás každopádně láká.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama