The Turing Test zamíří na konci ledna na PS4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka The Turing Test zamíří na konci ledna na PS4

The Turing Test zamíří na konci ledna na PS4

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

6. 1. 2017 10:30
Reklama

Sci-fi first person logická adventura The Turing Test zaujala svým námětem i hloubkou, se kterou se tvůrčí tým Bulkhead Interactive skutečně vytáhl. V roli vědkyně Avy Turing jste se postavili pokročilé umělé inteligenci a pokusili se jí vysvětlit, zač je toho loket po stránce lidského pokolení a možného pokroku. Titul hráče postavil před nejednoduché rozhodnutí a nabídl jim ve finále skutečnou Sofiinu volbu, dosud tomu tak ale bylo pouze na PC a na Xbox One.

Platformové omezenosti však bude již brzy konec – z hlediska konzolí nastavená časová exkluzivita vyprší již 23. ledna a tehdy tedy hra dorazí potěšit i majitele PS4. Důvod tohoto zpoždění je přitom prozaický – Howard Philpott, zástupce týmu Bulkhead Interactive, totiž před časem v rozhovoru pro magazín GamingBolt vysvětlil, že Microsoft se o hru velmi zajímal a její vývoj aktivně podporoval.

Časovaná exkluzivita se však pomalu ale jistě chýlí ke konci a s DualShockem v ruce se budete moci již brzy vydat na Europu, jeden z měsíců planety Jupiter, a sami se přesvědčit o tom, proč se toto vesmírné těleso tak často objevuje i ve více komerčních médiích. Nalákat vás přitom může původní launch trailer:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama