Project Cars 2 se objeví kolem září
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Project Cars 2 se objeví kolem září

Project Cars 2 se objeví kolem září

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

5. 1. 2017 15:36 4
Reklama

Druhý díl úspěšné závodní simulace Project Cars vyjde podle slov šéfa Slightly Mad Studios Iana Bella kolem září tohoto roku. Konkrétnější v příspěvku, směřovaném komunitě hráčů, bohužel nebyl – pravděpodobně i z toho důvodu, že v rovině grafického rozhraní a kariéry vývojáři trochu nestíhají.

„Kompletně jsme přepracovali renderovací systém. Přidali jsme mnoho nových a velmi důležitých modulů do fyziky, hnacích os, diferenciálu a do systému, který se stará o fyzikální model pneumatik,“ říká Bell ve výčtu prvků, na nichž vývojáři usilovně pracují. Zahrnuje do nich například i upravenou ovladatelnost celého vozu a naznačuje, že hra opět zvedá laťku simulace o trochu výš. „A to už před tím, než se pustíme do finálního začišťování nedostatků,“ dodává Bell.

Poslední fáze vývoje, v níž vývojáři budou nejen vybalancovávat jednotlivé prvky, ale také opravovat nespočet chyb, bude podle Bella trvat přinejmenším 7 měsíců a zatím nikdo není v tuto chvíli schopný říct, zda si nevyžádá trochu víc. I tak by to však měli lidé ze Slightly Mad Studios stihnout a navázat na obrovský úspěch, podtržený 2 miliony prodaných kusů původní hry napříč všemi cílovými platformami.

A povést by se to "dvojce" mělo i díky tomu, že tentokrát už od zahájení prodeje nebudou absentovat vozy nejslavnějších značek jako Lamborghini, Ferrari nebo Porsche. I na to Bell v diskuzi upozonil a zbavil se tak potenciální kritiky, kterou si první díl hry od hráčů pořádně slíznul. Je pravda, že úvodní zaváhání byli schopní vývojáři napravit prostřednictvím DLC, ale mít všechno pod jednou střechou hned od začátku, je rozhodně příjemnější.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama