Dvě minuty záběrů z PC verze Andromedy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dvě minuty záběrů z PC verze Andromedy

Dvě minuty záběrů z PC verze Andromedy

Pavel Makal

Pavel Makal

5. 1. 2017 09:05 6
Reklama

Jak jsme vás již opakovaně informovali, dnešní noc přinesla nové záběry z očekávaného přírůstku do herní série Mass Effect, který ponese podtitul Andromeda. Již v předvečer jejich prezentace, k níž došlo v rámci keynote společnosti Nvidia na akci CES v Las Vegas, jsme se konečně dozvěděli oficiální datum vydání a došlo i ke zveřejnění nové sady screenshotů. O Andromedě na CESu hovoři sám šéf Bioware Aaryn Flynn.

Prezentace se zaměřovala především na ukázku nových prostředí a hratelnosti, mohli jsme se ovšem také vůbec poprvé blíže podívat na RPG systém a uživatelské rozhraní. Flynna na pódiu přivítal zodpovědný ředitel Nvidie Jen-Hsun Huang, který předtím seznámil publikum se základy slavné herní série a uvedl, že hra na záběrech běží na grafické kartě Nvidia GTX 1080.

Samotné video ukazuje jak působivý průlet vesmírem, tak i přistání na pouštní planetě, noční misi na nepříliš přátelské planetě s lávovým povrchem a poměrně slušnou porci akce. Flynn po prezentaci uvedl, že noční záběry pocházely z takzvané „loyalty“ mise pro asarianku Peebee. Podobné úkoly si fanoušci jistě pamatují už z druhého dílu původní trilogie. Důležitým prvkem prezentace byla také ukázka dynamických úprav třídy vaší postavy. V Andromedě si budete moci před každou misí vybrat, jaké zaměření bude váš hrdina mít, což zajistí nejen značnou variabilitu, ale také přispěje k znovuhratelnosti.

Celkově prezentace trvala pouhých pět minut a ani samotné video není zrovna nejdelší. Je ovšem nutné říct, že Andromeda na nových záběrech vypadá skutečně skvěle a někteří členové naší redakce, kteří dosud ke hře přistupovali poměrně chladně, se na základě nich začali skutečně těšit. Jak video zapůsobilo na vás? Dejte nám vědět v komentářích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama