Capcom: Super Street Fighter V nebude
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Capcom: Super Street Fighter V nebude

Capcom: Super Street Fighter V nebude

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

3. 1. 2017 13:36 1
Reklama

Bylo zvykem, že základní díly série Street Fighter později doplní vylepšené „Super“ verze, které dotáhnou všechny problémy a navrší na sebe veškerý dostupný obsah. V případě pátého dílu by se nabízelo šablonu zopakovat, protože hra vyšla ve značně nedodělaném stavu, vývojáři z Capcomu už ale poněkolikáté upozornili, že Super Street Fighter V neplánují.

Naposledy o stanovisku Capcomu mluvil produktový manažer Matt Dahlgren v rozhovoru pro EventHubs, když uvedl, že v Capcomu neustále přemýšlí nad vylepšováním modelu [vydávání] v kombinaci s tím, jakou odezvu vysílají hráči.

„Street Fighter 5 inovoval sérii tím, že se stal základní platformou, na které můžeme vydělávat prostřednictvím obsahu, vydávaným později. Stále ale zůstáváme věrni vizi, že hráčům stačí jediná verze hry, aby mohli využít všech updatů a vylepšení, která poskytujeme zdarma,“ uvedl Dahlgren.

Nutno ovšem podotknout, že zatímco podobná slova zní férově, základní verze hry toho při svém uvedení příliš neuměla. Chyběl arkádový režim, souboj proti umělé inteligenci, k dispozici nebyli všichni oblíbení hrdinové a online multiplayer spíše nefungoval.

V tomto ohledu se ze hry, resp. její základní verze, stala opravdu jen holá kostra, kterou budou vývojáři z Capcomu postupně obalovat obsahem a představa, že by bylo možné pořídit si s odstupem za plnou cenu kompletní balíček, je pořád poměrně lákavá.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama