Duchovní nástupce Battlefrontu v traileru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Duchovní nástupce Battlefrontu v traileru

Duchovní nástupce Battlefrontu v traileru

Jiří Bigas

Jiří Bigas

2. 1. 2017 09:26 2
Reklama

O svátcích jsme vám připomínali multiplayerovou akci Galaxy in Turmoil od Frontwire Studios, která se zrodila z pokusu o neoficiální pokračování Star Wars Battlefront. Tehdy se autoři podělili o radostnou novinkou, že jejich počin zamíří kromě PC i na PS4. Nyní se pochlubili s novým trailerem.

Po restartování a přejmenování projektu jde v podstatě o první plnohodnotnou upoutávku, která je navíc přímo v enginu. Autoři na ní představují planetu jménem Nak-Thi. Jde o nehostinný svět posetý vulkány a zasypaný špinavým sněhem, což je zajímavá kombinace. Přesto je domovem kdysi vznešené civilizace, kterou sužuje tisíciletá doba ledová. Z videa se zdá, že tento svět trochu připomíná sopečnou planetu Mustafar ze Star Wars, kde v Epizodě III změří síly Obi-Wan Kenobi a Anakin Skywalker.

Duchovní nástupce původního Battlefrontu vyjde zdarma na PC a PS4. O verzi pro Xbox One autoři stále jednají s Microsoftem. Na tento rok vývojáři chystají vydání demoverze, kterou zveřejní ještě předtím, že zkusí štěstí s kampaní na Kickstarteru.

Jak už jsme psali dříve, Galaxy in Turmoil je multiplayerová akce až po 64 hráčů v Unreal Enginu 4 s bitvami na zemi i ve vesmíru a údajně nějakým revolučním kompetitivním módem. Její unikátní vesmír má nabídnout neotřelý mix prvků fantasy i kyberpunku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama