Tower defense Van Helsing dorazil na Xbox
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tower defense Van Helsing dorazil na Xbox

Tower defense Van Helsing dorazil na Xbox

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

1. 1. 2017 18:33 1
Reklama

Počátkem minulého roku jste mohli na PC a na Macích zaregistrovat příchod netradiční hry ze světa upírobijce Van Helsinga – ten přišel na svět a mezi hráče s titulem jménem Deathtrap, jenž do univerza hry přinesl prvky strategické a žánr tower defense titulů. Nově pak tato odnož jinak slavné diablovky zamířila i na Xbox One, odkud nám tvůrci posílají také zcela nový launch trailer.

Z toho je vidno, že z atmosféry ani z ducha předchozích titulů se nic nevytratilo, pouze ten žánr je poněkud odlišný. Deathtrap nabízí trojici herních režimů – klasický singleplayer zde doplňuje režim kooperační (až pro čtyři hráče) a soupeřivé PvP. Každý pak přináší zhruba to, co byste od tohoto žánru pravděpodobně čekali – buďto se bráníte nájezdů, nepřátel a na mapě (kterou můžete rovněž sami vytvořit) stavíte obrané struktury a vysazujete na pětadvacet různých druhů pastí, anebo se v roli útočníků vydáváte zničit bázi nepřítele. V takové chvíli se můžete chopit přímého ovládání kterékoli z jednotek dostupných na bojišti a můžete šířit zkázu pěkně přímo.

Tak jako tak hra slibuje nabízet dostatek zábavy rozdělené do jedné ze tří volitelných cest. Jako hráči si totiž na začátku hry můžete zvolit i své vlastní povolání. Na výběr je žoldák, kouzelnice a střelec preferující šarvátky na větší vzdálenosti. Každé z povolání nabízí odlišné speciální schopnosti a dovednosti, jež lze díky RPG systému postupně nabírat. Zde se uplatňují zkušenosti autorů se žánry RPG a hře by to tímto mělo dodat větší hloubku a výhodu oproti konkurenci. Přesvědčit se o tom ale již můžete sami.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama