Mrknětě se na ukázku z Resident Evil: Vendetta
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Mrknětě se na ukázku z Resident Evil: Vendetta

Mrknětě se na ukázku z Resident Evil: Vendetta

Jiří Bigas

Jiří Bigas

23. 12. 2016 10:16
Reklama

Před týdnem jsme psali o novém CGI filmu Resident Evil: Vendetta naposledy. A ještě před Vánoci jsme se nyní dočkali také nové traileru, který se objevil na oficiálních stránkách a na YouTube.

Minutu a půl dlouhá upoutávka poskytuje poměrně velkorysou porci materiálů, z nichž si lze udělat dobrý obrázek o tom, co můžeme od filmu čekat. Japonský animák, který debutuje v příštím roce, se tentokrát představuje s anglickým dabingem. Hra oznámená v roce 2015 má japonskou premiéru stanovenou na 27. května, ale zbytek světa zatím na podrobnosti uvedení čeká. Předchozí dva CGI filmy z této série se ale dostaly i k nám, takže na tom Vendetta určitě nebude jinak.

V traleru nechybí Chris Redfield, Leon Kennedy ani Rebecca Chambers, která nám už také viditelně začala stárnout. Jejich úhlavním protivníkem bude, zdá se, Glenn Arias, jemuž trojice půjde po krku. Ten, jak už to mívají jemu podobní padouši ve zvyku, zase bude svět ohrožovat všemožnými klasickými monstry. Jelikož předchozí dva animované filmy respektují herní kánon, nejinak tomu zřejmě bude i u novinky. Spekuluje se, že by mohla podobně jako předchůdci překlenout mezeru mezi šestým a sedmým dílem herní série.

Na Vendettu přímo dohlíží přímo Capcom a dlouholetí autoři herní série. I díky tomu je věrnější originálu než hollywoodské adaptace Paula W.S. Andersona s Millou Jovovich v hlavní roli. Jejich poslední film s podtitulem The Final Chapter shodou okolností dorazí do kin také příští rok. A to hned v lednu, tedy v době, kdy vychází regulérní sedmý díl, což určitě Capcomu i filmařům hraje skvěle do karet.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama