V remasteru Assassina už nestraší šílená tvář
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V remasteru Assassina už nestraší šílená tvář

V remasteru Assassina už nestraší šílená tvář

David Plecháček

David Plecháček

19. 12. 2016 09:59 7
Reklama

V době, kdy by hráči netrpělivě vyhlíželi další zbrusu nový díl ze série Assassin’s Creed, se letos Ubisoft vytasil s pouhopouhým remasterem. Eziova kolekce obsahuje druhý díl z roku 2009, Brotherhood (Bratrstvo) z roku 2010 a Revelations (Odhalení) z roku 2011. To nejsou věru staré hry. Přesto se jejich předělávka příliš nepovedla.

Trilogie s Eziem se těší velké oblibě a fanoušci série si mohli připomenout, jak probíhal její vývoj od samých prvopočátků. Jenže při pátrání po stopách evoluce jim Ubisoft připravil několik nehezkých překvapení. Toporný a především nesmyslně zrychlený parkour, spoustu dalších glitchů, a především děsivý obličej v jedné z animací.

Parkour už je nějakou dobu v pořádku, ale obličej ne a ne ze hry zmizet. Vývojáři jej ale patchem 1.02 ze hry odstranili. Vysvětlení celého problému je přitom velice jednoduché. Jak Ubisoft skrze svého pověřeného pracovníka médiím sdělil, problém tkvěl v náhodném generování obličeje. „Podoba NPC v této části hry je náhodně generovaná, a proto se – byť nepravidelně – objevovala,“ řekl.

Minulou, podle nás až děsivou podobu jednoho z florentských kumpánů si můžete připomenout v následujícím videu. Assassin’s Creed: The Ezio Collection je k dispozici na Xboxu One a PlayStation 4. Pořídit jej můžete i v obchodě Xzone.cz za cenu 1299 korun. K dispozici jsou i bazarové verze, které jsou výrazně levnější. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama