Remedy hru neodhalí, ale řeknou nám více
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Remedy hru neodhalí, ale řeknou nám více

Remedy hru neodhalí, ale řeknou nám více

David Plecháček

David Plecháček

12. 12. 2016 10:30 1
Reklama

Všelijaké náznaky, co finské studio Remedy plánuje, jsme tu už měli. Autoři Maxe Payna, Alana Wakea nebo Quantum Break několikrát potvrdili, že se kromě spolupráce s korejským studiem Smilegate na hře CrossFire 2 chystají odhalit i nějaký další, nám neznámý projekt.

Za studio nejčastěji komunikuje Thomas Puha, který se o novinky postaral i tentokrát. Na svém Twitteru totiž odhalil, že chystá příspěvek na svých stránkách, v nichž poodhalí plány studia Remedy na několik příštích měsíců.

Zanedlouho ale přišlo upřesnění svého výroku. Byť talentovaní Finové jistojistě na něčem pracují, k samotnému odhalení chystané hry nedojde dříve, než se bude blížit její definitivní dokončení. „Je to dilema, vy chcete vědět, na čem pracujeme, ale nedávat vám informace je vlastně docela fajn,“ napsal na Twitteru.

Možná, že nakonec nedojde k odhalení samotné hry, ale alespoň bychom se mohli dozvědět nějaký harmonogram. Na kampani pro CrossFire 2 už v zemi tisíce jezer pracují docela dlouho, a tak by svou pozornost mohli přenést na něco jiného. Očekávat nějakou novou hru do konce roku 2017 je ale asi bláhové.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama