Stahujte DLC zdarma pro Shadow Warrior 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Stahujte DLC zdarma pro Shadow Warrior 2

Stahujte DLC zdarma pro Shadow Warrior 2

Pavel Makal

Pavel Makal

11. 12. 2016 14:23 3
Reklama

Již koncem října jsme vás informovali o tom, že si drsná akční řežba Shadow Warrior 2 od polského studia Flying Wild Hog vede v prodejích velmi dobře. Dokonce tak dobře, že oproti předchozímu dílu se pokračování v prvním týdnu prodalo čtyřikrát více. Vývojáři popularitu hry nenechávají náhodě a v uplynulých dnech vydali nové DLC. Nutno podotknout, že zcela zdarma.

Bezplatné rozšíření přidá do hry další oblast, která je napojena na centrální hub. Neméně podstatnou součástí je ale sedmička odemykatelných výzev s názvem Brutal Trials, které plně prověří vaše schopnosti kruté eliminace zástupů protivníků. A když úspěšně projdete zkouškou Trial of the Ancient God, dostanete k dispozici zbrusu novou zbraň, sekyru jménem Fist of Gozu. V přiloženém videu se můžete podívat, jak krásně s ní lze nepřátelům nahlédnout do nitra.

Ani tím ale obsah bezplatného updatu nekončí. Do hry totiž přibyly nové craftovací možnosti a trojice nových slotů na drahokamy ve zbraních. Purify Gem umí odstranit negativní vlastnosti jiných vsazených drahokamů, Infuse Gem umí sloučit drahokam se zbraní a Embed Gem zas dokáže navýšit základní statistiky zbraně. Pokud vám navíc původní Shadow Warrior 2 nepřipadal jako dostatečná výzva, můžete si hru vyzkoušet ve třech nových „Insane“ obtížnostech. A pokud rádi zbíráte achievementy, update přidá pětici nových.

Kromě toho se Shadow Warrior 2 dočkal i nového patche 1.1.6.0. Ten poskytuje celou řadu oprav a změn, které se týkají jak kampaně, tak režimu více hráčů. Řeší ale i drobnosti v uživatelském rozhraní a potíže s photomodem. Na kompletní obsah patche se můžete podívat pod tímto odkazem. The Way of the Wang navíc nemá být posledním přídavkem zdarma, vývojáři slibují, že se hře budou i nadále věnovat. Momentálně je k dispozici pouze ve verzi na PC, ty konzolové jsou plánovány na první kvartál příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama