První DLC pro Watch Dogs 2 se mírně opozdí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka První DLC pro Watch Dogs 2 se mírně opozdí

První DLC pro Watch Dogs 2 se mírně opozdí

Jiří Bigas

Jiří Bigas

10. 12. 2016 09:39 6
Reklama

Rozšíření T-Bone Content Bundle mělo původně vyjít už 13. prosince na PS4, kde budou všechna DLC debutovat. Nakonec se jej ale hráči dočkají až 22. prosince, respektive 24. ledna na PC a Xboxu One. Zpoždění mají na svědomí nečekané problémy hry po jejím vydání.

Ubisoft na svém blogu oznámil vydání patche 1.06 pro všechny platformy a zdůraznil, že tento i ty předcházející byly klíčové pro stabilizaci multiplayeru a všech on-line funkcí. Autoři se museli nejprve ujistit, že celá hra poběží, jak má, než se pustí do vydávání nového obsahu. Čas, který vývojáři věnovali hledání chyb a jejich opravám, jim ale nyní chybí, a tak nedokáží dostát původnímu slibu ohledně data vydání prvního DLC.

Jak už název prvního rozšíření napovídá, obsahem se zaměří na postavu Raymonda Kenneyho alias T-Bonea. Expanze do hry ale přidá i nové kooperativní Mayhem výzvy s novým druhem nepřátel. Grenadier má využívat pokročilé zbraně i techniku. Podobné zdržení jako v tomto případě se nevyhnulo v minulosti třeba ani rozšiřujícímu obsahu pro The Division, další hru od Ubisoftu. Kvůli němu nabralo zpoždění postupně druhé i třetí DLC.

Ještě před samotným DLC odstartuje už 19. prosince zvláštní T-Bone Chaos event. Potrvá čtyři týdny, k dispozici bude zdarma pro všechny hráče a každý týden přinese nějaké nové tématické výzvy, za jejichž plnění hráči obdrží in-game měnu nebo unikátní odměny jako skiny na auta.

Další podrobnosti o obsahu season passu najdete ve starší novince.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama