Přídavek pro Binding of Isaac přijde v lednu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Přídavek pro Binding of Isaac přijde v lednu

Přídavek pro Binding of Isaac přijde v lednu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

10. 12. 2016 09:22 3
Reklama

Afterbirth+, masivní rozšíření pro The Binding of Isaac: Rebirth mělo původně vyjít ještě letos, nakonec se však na Steam dostane až příští rok a fanoušci této netradiční nezávislé roguelike akce se tak nových předmětů, nepřátel i místností dočkají až 3. ledna.

Tehdy také do hry dorazí podpora modifikací a navrch tvůrce Edmund McMillen slibuje tento balíček v průběhu příštího roku dodat i na konzole. Každopádně co se PC verze týče, tak ta přijde za necelých 300 korun s tím, že v prvním týdnu a pro majitele Afterbirth bude v akci a stát bude pouze necelých 200 korun.

Místností do hry přistane hned stovka a pokoušet se budete moci rovnou o 62 nových achievementů.

Za tuto částku nabídne celkem 67 nových předmětů, novou kapitolu, dalšího finálního bosse (a k němu hned čtyři menší) i odlišnou hratelnou postavu. Místností do hry přistane hned stovka a pokoušet se budete moci rovnou o 62 nových achievementů a celkově se tedy více než pět let po původním vydání hry jedná o přinejmenším sympatický nášup nového obsahu.

Kromě níže přiloženého traileru se pak můžete podívat i na stránky hry, kde je všechen ten nový obsah přehledně vypsán a popsán. Digitální edici původní hry i dosud dostupných rozšíření si pak můžete zakoupit například na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama