Capcom věří v rekordní start Resident Evilu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Capcom věří v rekordní start Resident Evilu

Capcom věří v rekordní start Resident Evilu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

10. 12. 2016 13:47
Reklama

Antoine Molant, marketingový ředitel Capcomu pro Evropu, střední východ a Afriku, se v rozhovoru pro magazín MCV rozpovídal o plánovaném survival hororu Resident Evil 7: Biohazard, který již 24. ledna dorazí na konzole a na PC.

Dle Molanta se v případě již sedmého regulérního pokračování série Resident Evil jedná z hlediska prodejů o jeden z nejambicióznějších titulů vydavatele v případě současné generace konzolí. Na to konto si v Capcomu údajně věří natolik, že by rádi a v ideálním případě hned v první den prodali až na 4 miliony kopií. A že by to mohlo vyjít, tomu již našeptává současný objem předobjednávek hry. Konkrétními ciframi se však Molant nepochlubil.

Celkově již tato série dokázala pokořit hranici 70 milionů prodaných kopií.

Co se širšího kontextu týče, tak pro srovnání se šestého dílu série doposud prodalo 6,6 milionů a předešlého dílu pak 7,1 milionů. Celkově pak již tato série dokázala pokořit hranici 70 milionů prodaných kopií. Zajímavě pak pro další srovnání vyznívá to, že Final Fantasy XV během prvního dne oslovilo rovnou 5 milionů zákazníků.

Ambiciózní odhady nadále Molant podtrhuje projekcí hodnocení hry – dle jeho slov by se v týmu nejraději dočkali hodnocení v hodnotě devíti a desíti bodu na desetibodové škále, nicméně v prvním měsíci po vydání se jistě prý nevyhnou ani nějaké té osmičce. Již to samo o sobě vypovídá o ambicích hry i jejích autorů a na to konto samozřejmě nelze než popřát hodně štěstí.

Originálně a z perspektivy první osoby pojaté pokračování slavné hororové série rozhodně má našlápnuto k velkému úspěchu, jak velký ale reálně bude, to pochopitelně odhalí až následující týdny. Drobnou ochutnávku kvalit hry již ale může zprostředkovat demoverze, jež je v současné době dostupná na obou konzolích a která by měla později tento měsíc dorazit i na PC. Klasické i sběratelské edice hry si můžete předobjednat na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama