Vývojáři Skylanders pomohou s Destiny
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vývojáři Skylanders pomohou s Destiny

Vývojáři Skylanders pomohou s Destiny

Pavel Makal

Pavel Makal

9. 12. 2016 10:54 3
Reklama

Multiplayerová střílečka Destiny je tu s námi již přes dva roky, dostala několik rozšíření a nějaký čas se již šušká o regulérním druhém dílu. Ten měl původně vyjít již letos na podzim, z důvodu komplikovaného vývoje a změn na klíčových pozicích tvůrčího týmu jej ale nakonec nahradilo rozšíření Rise of Iron. Značka Destiny má ale nadále růst a studio Bungie nadále nebude na její budování samo.

Právě dnes totiž došlo na Facebooku a Twitteru k oznámení, že se do práce na rozšiřování univerza Destiny přidává i studio Vicarious Visions, které zřejmě nejvíce hráčům utkvělo díky svému podílu na sériích Guitar Hero, Skylanders nebo Transformers. Oznámení není zas takovým překvapením, již v září totiž vydavatelský dům Activision budoucí spolupráci Vicarious Visions na značce Destiny předeslal. Není to navíc první studio, které Bungie s Destiny pomáhá. Už v loňském roce se k vývoji přidal další vývojářský tým, patřící pod hlavičku Activision, a sice High Moon Studios.

Přiřazení Vicarious Visions k práci na Destiny je dle spekulací důsledkem značného neúspěchu posledního dílu série Skylanders s podtitulem Imaginators. Ten zaznamenal 41% pokles v prodejích oproti předchozímu dílu Skylanders: Superchargers a během října prodal ve Spojených státech pouhých 61 tisíc retailových kusů, což ve finanční zprávě společnost Activision označila jako nesplněné očekávání. Příliš dobře si navíc nevede ani televizní pořad Skylanders Academy, který vzniká ve spolupráci se společností Netflix.

Nové posily samozřejmě vyvolaly celou řadu otázek. Nejvíce se jich točí kolem očekávaného druhého dílu Destiny, který by měl na pulty obchodů dorazit během příštího roku. Navíc se v minulosti objevily informace o tom, že by se pokračování mělo objevit i na PC. Je tedy dost možné, že právě Vicarious Visions a High Moon Studios pracují na PC portu hry. Destiny 2 by se ale také mohla objevit na připravované konzoli Nintendo Switch. Všechny tyto spekulace ale zatím postrádají jakýkoli komentář ze strany samotných vývojářů. Připomeňme, že Vicarious Visions v současnosti také pracují na remasteru trilogie Crash Bandicoot s názvem Crash Bandicoot N. Sane Trilogy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama