Oznámeny dvě nové hry pro Switch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Oznámeny dvě nové hry pro Switch

Oznámeny dvě nové hry pro Switch

Pavel Makal

Pavel Makal

9. 12. 2016 09:41 12
Reklama

Když jsme se před časem dozvěděli, že více informací o Nintendu Switch uslyšíme až v lednu, jen těžko jsme si mohli představit, jak lživé toto tvrzení je. Od té doby došlo nejen k celé řadě úniků od anonymních zdrojů, ale společnost sama například zrovna včera vůbec poprvé předvedla novou konzoli veřejnosti naživo. A to samozřejmě není všechno.

I vývojářská studia třetích stran začínají pomalu oznamovat tituly, které se na připravované konzoli v budoucnu objeví. Zatím se sice nejedná o giganty typu EA, Ubisoft či Activision, i tak by vás ale minimálně první z nich mohla zaujmout. Připravuje ji studio Any Arts Production, tedy firma, která ani nebyla uvedena v seznamu partnerů, který Nintendo zveřejnilo krátce po odhalení nové konzole.

Chystaný titul se jmenuje Seasons of Heaven a je založena na stejnojmenném románu od francouzského spisovatele Nicolase Augusta. Příběh vypráví o chlapci Yannovi, který trpí Aspergerovým syndromem, a jeho buldočkovi jménem Ani. Obě tyto postavy budete ve hře moci ovládat. Titul běží na Unreal Enginu 4. generace. V naší galerii si můžete prohlédnout několik obrázků, další informace o hře bychom se měli dozvědět již brzy. Seasons of Heaven bude exkluzivním titlem pro Nintendo Switch, vyjít by hra ale měla až v roce 2018.

Druhou chystanou hrou je pak The Sacred Hero od studia Simplistic. Zatím toho o ní moc nevíme, ale vývojáři vydali alespoň krátký teaser. Tato hra vyjde kromě Switche i na PC, předpokládané datum vydání ale také spadá až na rok 2018. Doufejme, že se Switch dočká dostatku kvalitních titulů již v prvním roce po svém vydání. Právě to totiž bude pro jeho potenciální úspěch nejzásadnější.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama