Do BF1 brzy přibude nová mapa zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do BF1 brzy přibude nová mapa zdarma

Do BF1 brzy přibude nová mapa zdarma

Jiří Bigas

Jiří Bigas

9. 12. 2016 10:48 1
Reklama

Po vzoru loňského bezplatného DLC Battle Of Jakku pro Battlefront se i Battlefield 1 dočká už brzy jedné mapy zdarma. Jak už nějaký čas víme, jmenuje se Giant's Shadow. Nyní je k dispozici i první upoutávka.

Mapa Giant's Shadow bude dostupná všem hráčům od 20. prosince. Majitelé season passu a ti, kteří si hru předobjednali, se ale dočkají už v úterý 13. prosince. “Bojišti na mapě Giant’s Shadow vévodí obří vrak vzducholodě, v jehož stínu se odehrávají líté boje v otevřeném prostoru a na říčních březích podél železniční tratě Cateau-Wassigny,” lákají autoři z DICE na webu.

Kromě mapy samotné se hráči mohou těšit na novou zbraň v podobě samostřílu na granáty, který bude moci využívat scout. Zbraň je podle vývojářů inspirovaná jedním z mnoha unikátních nástrojů první světové války. “Dokáže v tichosti vystřelit dva granáty tříštivé nebo třaskavé varianty,” doplňují. K vidění je i v traileru.

Pokud jde o historický kontext a atmosféru, DICE lákají: “Britské síly prorazily Hindenburgovu linii a jsou na postupu směrem ke strategickému železničnímu uzlu. Do bitvy může ještě zasáhnout obrněný vlak.” Hráči mají přistup také ke koním a letadlům. Tím se pochopitelně rozšiřující obsah pro BF1 teprve rozjíždí a v příštím roce na hráče naplno udeří série placených expanzí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama