Devět minut záběrů a souboj s bossem v Nioh
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Devět minut záběrů a souboj s bossem v Nioh

Devět minut záběrů a souboj s bossem v Nioh

Pavel Makal

Pavel Makal

9. 12. 2016 16:22 3
Reklama

Akční RPG Nioh, které kombinuje atmosféru feudálního Japonska se záplavou děsivých démonů, je další ze skupinky her, na níž jsme čekali celé roky, a nyní se konečně dostane na obrazovky. Po dvou velmi výživných, ale bohužel časově omezených demoverzích se každý fanoušek hardcore akčních RPG už jen třese, aby mohl změřit síly s každým nebezpečím, které na něj hra pošle.

Kanál PlayStation Access zveřejnil téměř devítiminutové video, ve kterém se můžete kochat nejen velmi půvabným prostředím lokace Futamata a souboji s dílčími nepřáteli, ale zejména skutečně epickou bitvou s bossem na samotném konci. Boss, nebo spíše Bossyně, se jmenuje Ogress a souboj s ní oplývá celou řadou velmi působivých grafických efektů. Na ty ale nebudete mít během všeho toho sekání a uhýbání stejně čas, tak si je raději užijte v přiloženém videu.

Za zmínku také stojí, že video pochází z PS4 Pro, kde hra nabídne hned 4 varianty zobrazení. I samotný záznam si ostatně můžete pustit v rozlišení 4K. Niohu se v Evropě dočkáme již 8. února a rozhodně je na co se těšit. Pokud vás hra zaujala až nyní, určitě byste neměli minout naše preview. Nioh vychází exkluzivně na platformu PlayStation.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama